• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Obert el termini per als cursos d'estiu d'informàtica dirigit a alumnes de Primària i ESO

Obert el termini per als cursos d'estiu d'informàtica dirigit a alumnes de Primària i ESO

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Obert el termini per als cursos d'estiu d'informàtica dirigit a alumnes de Primària i ESO

La reunió informativa es farà este dimarts 15 de juny, a les 20 h., en l’auditori de la Casa de Cultura. Els cursos d'estiu d'informàtica s'ofereixen a Biar des de fa cinc anys i tenen la col·laboració de la Regidoria d'Educació.

Es reprenen els cursos d'estiu amb les degudes mesures

A Biar s'han vingut realitzant els cursos d'estiu d'informàtica des de l'any 2016 durant els mesos de juliol i agost, si bé és cert que l'any passat i degut a la situació sanitària no es van poder portar a terme. Enguany es reprenen en la que serà la seua cinquena edició, i com no pot ser d'altra forma es comptarà amb totes les mesures exigides per les Autoritats Sanitàries: amb dispensadors de gel hidroalcohòlic per entrar i eixir de l'aula, espai que estarà ventilat en tot moment, on es compliran les distàncies de seguretat, grups d'alumnes reduïts i on l'ús de mascareta serà obligatori.

Què es proposa i a qui va dirigit?

Amb els continguts d’estos cursos d’informàtica pràctica els xiquets i xiquetes i joves podran aprendre coneixements que els ajuden en la realització de treballs per a classe, prevenció riscos en l’ús d’Internet -que al tractar-se de menors és imprescindible-, com també sobre un ús correcte del telèfon mòbil i competències en el bon ús de l’ordinador i Internet en general uns continguts que no sols són pràctics sinó que també i sense cap dubte despertarà el seu interès i la seua capacitat creativa en un matèria tan necessària hui per hui en un curs imprescindible dirigit a alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària, i cursos d’ESO que impartirà Eduard Garcia.

Quins continguts s'impartiran?

Els continguts que es proposa estudiar durant el curs serien d’una part sobre continguts educatius i per altra banda sobre prevenció de possibles riscos que puguen tindre els menors davant la interacció en xarxes socials -quan siguen un poc més majors- (Facebook, Twitter...) o l’ús d’Internet en general així com del telèfon mòbil, un dispositiu que cada volta més s'utilitza pels més joves.

Els continguts es distribuiran en Windows (personalització, ús de Word, realització de presentacions en Power Point)..., disseny gràfic bàsic, Internet (conceptes bàsics, copiar textos, descàrrega d’imatges, multimèdia...) i prevenció de riscos en Internet. Enguany aprofundirem en l'edició de vídeo, una matèria que estimularà el seu interés i imaginació, així com els ajudarà a fer més dinàmiques les presentacions de treballs en classe. De tots estos continguts se’ls proporciona un tutorial i es realitzarà un projecte per posar en pràctica els continguts. En tot cas el nivell s’adaptarà a l’edat i als coneixements de la classe.

En quin horari i on s'impartiran?

S’impartiran a raó de dos dies en setmana en sessions d'una hora i mitja, fent un total de 3 hores setmanals –l’horari es pot modificar en funció de les necessitats- i s’impartirà en l’aula Infoville de Biar, al carrer la Torreta, al costat de Creu Roja durant els mesos de juliol i agost, tot i que els xiquets i xiquetes es poden apuntar indistintament a un mes o altre, o als dos. L’horari oferit és dilluns i dimecres de 10 a 11:30 h. o de 11:30 a 13 h. tot i que l’horari s’adaptarà a la demanda.

Quin és el preu?

El preu del curs són 42 € al mes per xiquet o xiqueta.

Com puc inscriure al xiquet/a?

Podeu posar-vos en contacte a través del telèfon 652 342 158 (Eduard), o realitzar la inscripció en el Registre Municipal retallant i entregant el formulari d’inscripció que s’adjunta a continuació.

L'article té 156 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).