• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • El servei per comunicar incidències i desperfectes a la via pública s'utilitzarà a través de WhatsApp

El servei per comunicar incidències i desperfectes a la via pública s'utilitzarà a través de WhatsApp

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
El servei per comunicar incidències i desperfectes a la via pública s'utilitzarà a través de WhatsApp

L'APP Línea Verda posada en marxa fa tots juts dos anys, en febrer de 2019 amb l'anterior govern municipal, desapareix per ser substituïda per un servei de WhatsApp de comunicació amb l'Ajuntament.

Línea Verda era una APP mitjançant la qual un veí o veïna podia comunicar de forma anònima a l'Ajuntament de Biar si era necessària alguna intervenció en la via pública, com ara fugues d'aigua, animals perduts, problemes amb el paviment dels carrers, o alguna farola que no funcionava, per exemple. En aquell moment es va presentar per part del regidor de Noves Tecnologies, Ángel Troncoso, com una aplicació que "neixia amb una important vocació ciutadana" i que pretenia acostar Biar a les anomenades "ciutats intel·ligents".

Tot just quan es compleixen dos anys serà un servei de WhatsApp qui substituïsca l'aplicació. Des de l'Ajuntament de Biar s'ha detallat quin serà el seu funcionament en dos passos:

1. Cal guardar el telèfon 678 184 496 en l'agenda de contactes del nostre mòbil.

2. Cal crear un xat amb aquest número en l'aplicació del WhatsApp i comunicar els desperfectes que es troben en la via pública.

Així mateix, s'ha informat que el servei de Línia Verda deixa d'estar operatiu per comunicar aquestes, i altre tipus d'incidències.

 034

L'article té 136 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).