• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • "Ràdio Reconco" serà el nom del podcast de Biar Digital triat pels seus lectors i lectores

"Ràdio Reconco" serà el nom del podcast de Biar Digital triat pels seus lectors i lectores

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
"Ràdio Reconco" serà el nom del podcast de Biar Digital triat pels seus lectors i lectores

Dilluns es donava a conéixer per part de Biar Digital la posada en marxa d'una enquesta per tal que els seus lectors i lectores pugueren triar el nom per al nou projecte del mitjà local: el seu podcast.

La proposta, després de fer una selecció per part de l'Equip de Biar Digital i per part de l'Equip que posarà en marxa el podcast, quedava en cinc opcions: "T'has enterat de...?", "Ràdio Reconco", "Xarant pels colzes", "Prenent la fresca" i finalment "I tu, de qui eres?".

Finalment, l'enquesta es va tancar el passat dimecres a les dotze de la nit donant per guanyadora amb ampli marge l'opció de Ràdio Reconco, que portarà el subtítol "El podcast de Biar Digital", aquesta opció va tindre 54 vots del centenar tot just recollits, la segona opció preferida pels lectors i lectores de Biar Digital va ser "I tu, de qui eres?" amb un 22%, mentre que "Xarrant pels colzes" (15%), "Prenent la fresca" (5%) i "T'has enterat de...?" (4%) tingueren un recolzament menor.

L'article té 44 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).