• Inici
  • Societat
  • Tecnologia
  • Més d'una trentena de persones realitzaran el curs de telefonia mòbil que comença dilluns a Biar

Més d'una trentena de persones realitzaran el curs de telefonia mòbil que comença dilluns a Biar

| Eduard Garcia Molina | Tecnologia
Més d'una trentena de persones realitzaran el curs de telefonia mòbil que comença dilluns a Biar

A partir de dilluns 10 de juny, començarà un curs dirigit a persones majors del poble que vulguen millorar o iniciar-se en la utilització dels telèfons mòbils. El curs és totalment gratuït i ha sigut organitzat per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Biar.

El curs serà impartit per Eduard Garcia i la formació tindrà una duració de cinc sessions amb una duració de 2 hores cada una (un total de 10 hores de curs) i s'impartirà fins el pròxim dimarts 25 de juny a l'aula Infoville de Biar (carrer Torreta, dalt de la Policia Local) formant un total de quatre grups d'una mitjana de 8 persones cada grup, per tal que no hi haja una saturació i millorar així l'aprenentatge de les persones interessades. Val a dir que per segon any consecutiu s'ha organitzat este curs per a les persones majors, en el què, a més a més s'ha ampliat l'horari, atenent així la sol·licitud de les persones assistents al curs durant la passada edició.

Si alguna persona no s'haguera apuntat encara cal que es dirigisca a l'Associació de pensionistes. Per altra banda per a la realització del curs no seran necessaris tindre coneixements previs, ja que es començarà des de 0 aprenent aspectes bàsics de la utilització del telèfon mòbil, així com altres conceptes útils com ara la utilització d'aplicacions, del Google Maps, del calendari o el despertador, etc... en un curs essencialment pràctic.

L'article té 51 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).