Confirmats els dos primers casos de Covid-19 a Biar

| Eduard Garcia Molina | Successos
Confirmats els dos primers casos de Covid-19 a Biar

En un comunicat que s'ha fet públic a través de les xarxes socials oficials de l'Ajuntament de Biar s'han confirmat per part de les autoritats els dos primers casos de contagi del coronavirus a la nostra localitat.

Si bé és cert que de moment hi havia un rumor sobre que dues persones podrien estar infectades del Covid-19, esta vesprada s'ha confirmat per part del cap del Centre de Salut de Biar, José Selva, qui també és responsable comarcal en un comunicat realitzat juntament amb l'alcaldessa de la Vila, Magdalena Martínez.

Selva ha confirmat els rumors referint-se a que hi ha dos persones que han donat positiu, tot i que ha volgut tranquilitzar a la població afirmant que no és una situació estranya per als professionals sanitaris locals posat que la pandèmia s'ha estés per tots llocs i que cabia esta possibilitat, i que a més a més cap la possibilitat de que apareguen més. El doctor José Selva ha volgut recordar que és necessari seguir les indicacions de les Auroritats Sanitàries per a que no continue estenent-se la pandèmia per no acabar de desbordar els servicis sanitaris dels que disposem, ja que segons Selva s'estan desbordant segons les informacions que té.

Així mateix ha volgut recordar que a no ser que siga imprescindible no s'ha d'assitir a l'hospital o el Centre de Salut de Biar, i que cal telefonar abans, ja que totes les consultes que es puguen fer a distància de forma telefònica es realitzaran així, com es va comunicar fa dies a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació per part de l'administració local. El mateix cas ha indicat Selva pel que fa a receptes i altres. Com també ha recomanat que la visita al Centre de Salut en cas estrictament necessari durarà el menor temps possible per minimitzar riscos innecessaris.

També podeu llegir: Organitzant la solidaritat per combatre la pandèmia del Covid-19 a Biar

L'article té 93 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).