Jun 21, 2022

Els Bombers eviten mals majors en un accident produït en la pujada del port de Biar

Este matí i segons s'ha informat des del Consorci Provincial d'Alacant, els Bombers han hagut d'intervindre en un accident de trànsit ocorregut a la pujada del Port de Biar.

Jun 16, 2022

Extingit un incendi produït esta vesprada en terme municipal de Biar

Esta vesprada al voltant de les 16:30 h. s'ha iniciat un xicotet incendi forestal en terme municipal de Biar, concretament en la zona de Borrell, molt pròxim a l'antiga via del tren Xixarra i que actualment és el camí asfaltat que connecta la carretera entre el Camp de Mirra i Biar amb la carretera que baixa a la veïna localitat de la Canyada, passant per l'antiga estació de tren.

Jun 14, 2022

Troben un home que portava desaparegut tres dies en la pujada al Reconco

Ahir a la vesprada mentre dos joves veïns de Biar que es trobaven a les immediacions de la fonteta del Soriano, van advertir la presència d'un vehicle amb un comportament estrany que circulava cap a la carretera CV-799 i el port de Biar.

Jun 3, 2022

S'obri una investigació per part de la Guàrdia Civil per esclarir la troballa de milers de cartes en un domicili particular

La troballa la setmana passada d'unes vint mil cartes en un domicili particular del carrer Major de Biar ha sacsat l'actualitat biaruda. Un fet que ha fet que s'òbriga una investigació per part de la Guàrdia Civil, segons s'ha informat per part del diari alacantí Información, i que a més a més l'antic treballador de Correus que guardava les cartes en la que era sa casa haja sigut detingut per la Guàrdia Civil el passat dimecres.

Maig 30, 2022

Troben milers de cartes sense entregar en un domicili particular de Biar

Quan una persona adquireix un nou immoble, si ha sigut habitat anteriorment per altra persona o un família, a vegades és imprevisible el que podem trobar-nos. És el cas d'una nova propietària i un nou propietari d'un immoble situat al carrer Major de Biar, que han trobat milers de cartes que no s'haurien repartit en el seu moment.

Abr 14, 2022

Detectats nous enverinaments als gats de les colònies a Biar

Recentment a través del servici de WhatsApp de l'Ajuntament de Biar s'ha posat de manifest l'actitud totalment incívica d'alguna persona o persones pel que fa a nous casos d'enverinament de gats que viuen en les colònies que es van crear fa anys al municipi.

Mar 25, 2022

Declarat un incendi en un domicili particular del carrer Jesús Juan Bernabéu de Biar

A primera hora del matí de hui s'ha declarat un incendi d'importants dimensions en el quart pis de l'edifici San Cristóbal de Biar, concretament a la part del carrer Jesús Juan Bernabéu per causes que es desconeixen o almenys no han trascendit de moment. Este fet ha provocat que les veïnes i veïns per la propagació del fum i per evitar intoxicacions o mals majors hagen hagut de ser desallotjats de l'edifici per la Policia Local i la Guàrdia Civil, que ha acordonat la zona al trànsit de vehicles.

febrer 22, 2022

La passada nit de dissabte agreuja el problema amb els locals de joves

Els problemes que des de fa temps venen arrossegant-se amb els locals de joves, ja siguen llogats per ells i elles o propietat d'algun familiar proper, fa temps que són presents a Biar. Un aspecte que al principi era preocupant per la falta de prevenció en el compliment de les mesures sanitàries però al qual, i amb el temps, s'ha anat afegint la problemàtica per al descans dels veïns i veïnes que tenen algun d'estos locals a prop.

Set 1, 2021

Biar registra un moviment sísmic d'1'5 graus en l'escala Richter

Durant la matinada del passat diumenge, un moviment sísmic d'1'5 graus de magnitud en l'escala Richter, segons s'ha informat per part de l'Institut Geogràfic nacional. S'hauria produït a les 5:24 h. i s'hauria localitzat al Sud-Oest del terme municipal de Biar, entre els termes de Villena i Saix, així mateix com a la zona de la Penya Tallà. Així mateix ho haurien manifestat també alguns veïns i veïnes a través de les xarxes socials.

Ago 19, 2021

Cau una branca de l'arbre del Plàtano

Ahir al migdia i per motius que de moment es desconeixen va caure una gran branca de l'arbre del Plàtano a Biar. El succés i posat que està a una zona transitada del poble i precisament al costat del punt de vacunació contra la Covid 19 habilitat a Biar al Maset dels Estudiants, va suscitar que alguns curiosos pugueren acostar-se per veure el succés o fer-ne fotografies.

Abr 25, 2021

[vídeo] Una espectacular tuba sorprén als veïns i veïnes de Biar

El passat dimecres la zona muntanyosa de Biar va registrar el que en metereologia es coneix com una tuba, un vòrtex d'aire i vapor d'aigua consensa amb forma de tub que gira ràpidament penjat d'un núvol però sense arribar a tocar terra, un fenomen singular tot i que de curta durada i reduïda dimensió, segons s'ha informat des de mitjans com ara el diari Información o Radio Villena-Cadena SER.

Abr 20, 2021

Lamenten la destrossa de carrasques, oliveres i ametlers en els treballs de millora del camí de l'antiga via

Un particular ha volgut denunciar els danys ocasionats a les carrasques, oliveres i ametlers que s'han produït pels treballs de millora del camí que ocupa l'antiga via del tren conegut popularment com el tren Xixarra a la zona d'El Pontarró, en terme municipal de Biar.