Set 21, 2022

Atropellat un jove de 13 anys amb pronòstic greu mentre patinava per Biar

Segons informa el diari Información, un adolescent de 13 anys ha sigut atropellat per un cotxe mentre patinava pel carrer Jesús Juan Bernabéu a les 16:40 de la vesprada de hui. El jove ha sigut traslladat a l'hospital d'Elda en SAMUR on se li ha diganosticat un traumatisme cranioencefàlic.

Ago 28, 2022

Tres terratrémols sacsegen Biar en poc més d'una hora

La localitat de Biar ha patit tres terratrémols entre les 15:03, 15:24 i les 16:12 hores d'aquesta vesprada. L'Institut Geogràfic Nacional ha enregistrat els tremolors d'intensitats 3.0, 2.3 i 2.0 punts en l'escala Richter. Els dos primers sismes han sigut localitzats al sud-oest de la localitat i tenint-ne una profunditat de 5 i 3 kilòmetres. L'últim terratrémol, el més fluix, ha tingut lloc a Castalla passades les 16:00 hores i a 14 kilòmetres baix terra.

Ago 19, 2022

Boques de reg dels sistemes antiincendis inutilitzades o sense connexió a la xarxa d'aigua

En la memòria dels biaruts i biarudes està l'incendi que es va produir el passat 25 de març en el carrer Jesús Juan Bernabeu, en l'edifici San Cristóbal, que és conegut per ser el que més famílies acull del poble, així com ser el més gran del poble.

Ago 10, 2022

Un grup de biarudes denuncien haver estat mitja hora en un bus a quaranta graus mentre tornaven d'un festival

Del 2 al 7 d'este mes la localitat de Borriana, a la comarca de la Plana Alta, acollia el festival Arenal Sound, de música independent que se celebra a la platja de l'Arenal, fins allà un grup d'onze biarudes van viatjar per gaudir de la música en un bus contractat des de l'organització del festival.

Jul 8, 2022

Les campanes de la torre de l'església silenciaran el seu so

Els municipis conserven sons característics que no trobem a les ciutats, pot ser pel soroll dels vehicles o el bullici de la ciutat, és el cas de les campanades. Concretament a Biar el campanar de la parròquia Ntra. Senyora de l'Assumpció i el seu rellotge han sigut protagonistes mesos arrere, ja que com és sabut es va digitalitzar el rellotge a primers de l'any passat substituïnt les saetes per unes altres iguals però de menor pes.

Jun 21, 2022

Els Bombers eviten mals majors en un accident produït en la pujada del port de Biar

Este matí i segons s'ha informat des del Consorci Provincial d'Alacant, els Bombers han hagut d'intervindre en un accident de trànsit ocorregut a la pujada del Port de Biar.

Jun 16, 2022

Extingit un incendi produït esta vesprada en terme municipal de Biar

Esta vesprada al voltant de les 16:30 h. s'ha iniciat un xicotet incendi forestal en terme municipal de Biar, concretament en la zona de Borrell, molt pròxim a l'antiga via del tren Xixarra i que actualment és el camí asfaltat que connecta la carretera entre el Camp de Mirra i Biar amb la carretera que baixa a la veïna localitat de la Canyada, passant per l'antiga estació de tren.

Jun 14, 2022

Troben un home que portava desaparegut tres dies en la pujada al Reconco

Ahir a la vesprada mentre dos joves veïns de Biar que es trobaven a les immediacions de la fonteta del Soriano, van advertir la presència d'un vehicle amb un comportament estrany que circulava cap a la carretera CV-799 i el port de Biar.

Jun 3, 2022

S'obri una investigació per part de la Guàrdia Civil per esclarir la troballa de milers de cartes en un domicili particular

La troballa la setmana passada d'unes vint mil cartes en un domicili particular del carrer Major de Biar ha sacsat l'actualitat biaruda. Un fet que ha fet que s'òbriga una investigació per part de la Guàrdia Civil, segons s'ha informat per part del diari alacantí Información, i que a més a més l'antic treballador de Correus que guardava les cartes en la que era sa casa haja sigut detingut per la Guàrdia Civil el passat dimecres.

Maig 30, 2022

Troben milers de cartes sense entregar en un domicili particular de Biar

Quan una persona adquireix un nou immoble, si ha sigut habitat anteriorment per altra persona o un família, a vegades és imprevisible el que podem trobar-nos. És el cas d'una nova propietària i un nou propietari d'un immoble situat al carrer Major de Biar, que han trobat milers de cartes que no s'haurien repartit en el seu moment.

Abr 14, 2022

Detectats nous enverinaments als gats de les colònies a Biar

Recentment a través del servici de WhatsApp de l'Ajuntament de Biar s'ha posat de manifest l'actitud totalment incívica d'alguna persona o persones pel que fa a nous casos d'enverinament de gats que viuen en les colònies que es van crear fa anys al municipi.

Mar 25, 2022

Declarat un incendi en un domicili particular del carrer Jesús Juan Bernabéu de Biar

A primera hora del matí de hui s'ha declarat un incendi d'importants dimensions en el quart pis de l'edifici San Cristóbal de Biar, concretament a la part del carrer Jesús Juan Bernabéu per causes que es desconeixen o almenys no han trascendit de moment. Este fet ha provocat que les veïnes i veïns per la propagació del fum i per evitar intoxicacions o mals majors hagen hagut de ser desallotjats de l'edifici per la Policia Local i la Guàrdia Civil, que ha acordonat la zona al trànsit de vehicles.