• Inici
  • Societat
  • Biar, entre els municipis més bonics de la província d'Alacant segons National Geographic

Biar, entre els municipis més bonics de la província d'Alacant segons National Geographic

| Pablo Alcaraz del Valle | Societat
Biar, entre els municipis més bonics de la província d'Alacant segons National Geographic

Biar, entre els municipis més bonics de la província d'Alacant segons National Geographic

La localitat de Biar s'encontra entre els pobles més bonics i les ciutats més boniques de la província d'Alacant. Així ho afirma National Geographic dins de la seua secció Viatges NG on el poble de Biar comparteix una vacant junt a Xàbia, Guadalest, Altea i Tabarca.

La peça va ser escrita per Meritxell Batlle Cardona el dia 3 de gener de 2022 amb el títol "Els pobles més bonics d'Alacant". A més, la redactora de la secció Viatges National Geographic va subtitular: "Una ruta entre localitats costeres i castells defensius per conèixer totes les facetes de la província alacantina".

"Ric patrimoni cultural"

National Geographic destaca el castell àrab del segle XII declarat Monument Nacional durant la II República en l'any 1931 i actualment emmarcat dins de la ruta de castells del Vinalopó. A més, es destaca el "ric patrimoni cultural" de la vila gràcies a les diferents eslgèsies, el santuari de la Mare de Déu de Gràcia, l'aqüeducte medieval i els pous de neu. Tanmateix, la revista també fa valdre els jaciments prehistòrics junt a la Cova Negra com a altres atractius del poble de Biar.

L'article té 267 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).