• Inici
  • Societat
  • L'empresa Rototank, amb seu a Biar, invertirà cinc milions d'euros a Villena en una nova planta de producció

L'empresa Rototank, amb seu a Biar, invertirà cinc milions d'euros a Villena en una nova planta de producció

| Eduard Garcia Molina | Societat
L'empresa Rototank, amb seu a Biar, invertirà cinc milions d'euros a Villena en una nova planta de producció

La nova planta de producció s'instal·larà al polígon industrial de Bulilla (Villena)

 L'empresa Rototank, especialitzada en el disseny i fabricació de productes de plàstic i que actualment té seu a Biar i és coneguda per les seues instal·lacions a l'antiga Jesmar, té prevista la construcció d'una nova planta de producció en el Polígon Industrial de Bulilla, a la veïna localitat de Villena, amb una inversió de cinc milions d'euros, segons s'ha informat des d'Alacant Plaza.

L'Ajuntament de Villena hauria concedit ja les llicències a Rototank, segons la notícia. Així mateix, el primer edil de la localitat ha posat en valor la capacitat d'atracció d'empreses que té Villena, gràcies a la seua ubicació estratègica, a la seua bona comunicació i al desenvolupament i millora del sòl industrial que s'està realitzant al llarg d'estos anys per part del consistori local, posant èmfasi l'alcalde també en la creació de llocs de treball a la seua ciutat.

El projecte d'expansió de l'empresa amb seu a Biar, inclou la construcció de noves instal·acions en una parcel·la del polígon industrial de Bulilla, a Villena, una de les zones pròximes a la futura Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) que s'hi troba en tramitació administrativa davant la Generalitat i on es planteja la ubicació del Node Logístic que ha de connectar-lo amb el Corredor Mediterrani. Com s'ha afirmat, la inversió inicial ascendeix als cinc milions d'euros, i unes noves instal·lacions que està previst que generen 100 llocs de treball l'any que ve.

L'article té 684 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).