• Inici
  • Societat
  • Biar posa en marxa les ajudes contra la crisi energètica

Biar posa en marxa les ajudes contra la crisi energètica

| Ajuntament de Biar | Societat
Biar posa en marxa les ajudes contra la crisi energètica

Imatge: Pixabay

La Diputació Provincial aporta 34.044 per a pal·liar la pujada dels costos elèctrics, gas i carburants en el municipi

NP. 27/10/202. L'Ajuntament de Biar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, ha obert el termini de presentació de sol·licituds al Pla d'Ajudes Diputació-Ajuntament 2022 dirigides a pimes, micropimes, xicotets empresaris, autònoms i professionals amb l'objectiu de minimitzar l'impacte econòmic de la crisi energètica.

Les ajudes consistiran en un import màxim de 1.500 euros per cada beneficiari sol·licitant de l'ajuda i només podrà presentar-se una única sol·licitud per persona física o jurídica. Les despeses a justificar en energia elèctrica, gas o carburants hauran de ser de més de 3.000 euros, ja que l'ajuda és d'un 50% del total.

Aquesta línia d'ajudes, íntegrament finançada per la Diputació Provincial d'Alacant, i està dotada amb una quantia de 34.0044 € per als empresaris i autònoms de Biar. El termini màxim per a la seua presentació és de 5 dies hàbils, que finalitzarà el pròxim 3 de novembre.

Els rebuts que s'han de justificar per a optar a aquesta ajuda són: en matèria d'energia elèctrica i gas, compresos entre l'1 d'abril de 2021 i 30 de juny de 2022 i en carburants, entre l'1 de gener i el 30 de juny de 2022. En les bases reguladores s'especifica que “en el cas de quedar un excedent es podrà aconseguir una ajuda de fins a 4.000 euros justificant despesa de 8.000 euros”.

Referent a això, el regidor d'Hisenda, José Luis Valdés, ha subratllat que “una vegada més posem en marxa unes ajudes destinades a la indústria, comerç i serveis del municipi amb l'ajuda de la Diputació Provincial d'Alacant amb un sol objectiu, el de minimitzar el gran impacte que està suposant la pujada dels costos energètics per a les empreses”.

201

L'article té 140 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).