• Inici
  • Societat
  • [galeria fotogràfica] Fotografies del Concurs de Festes de Biar Digital

[galeria fotogràfica] Fotografies del Concurs de Festes de Biar Digital

| Eduard Garcia Molina | Societat
[galeria fotogràfica] Fotografies del Concurs de Festes de Biar Digital

Baixada de la Mare de Déu de Gràcia el Dia 10, una de les fotografies més votades | Autoria: Aída Campos

El passat dilluns i a través de les xarxes socials, des de Biar Digital es demandava als seus lectors i lectores que enviaren fotografies de les passades Festes de Maig, buscàvem fotografies originals que retrataren les Festes, després dels dos anys de paró fester.

A continuació, des de dimecres, vam donar l'opció per a que es pugueren votar tant en Facebook com en Instagram donant "like" a totes aquelles fotografies que més agradaren, resultant guanyadora la fotografia de la Capitania dels Blanquets, imatge que serà la portada del pròxim número de Biar Digital en paper, i que a més a més l'autor de la fotografia tindrà una subscripció gratuïta a Biar Digital en paper i els continguts de Biar Digital durant un any.

A continuació trobareu el recull de fotografies enviades per les persones que han participat, a qui agraïm que hagen fet possible este primer concurs, així com a les centenars de persones que han votat, una iniciativa que ha resultat ben positiva i que esperem repetir l'any que ve.

També podeu consultar "La fotografia de Festes de Biar Digital (2017-2022)

 Lpj i Toni

Fotografia més votada | Autoria: Lpj i Toni

L'article té 347 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).