• Inici
  • Societat
  • Biar prop del complet per Setmana Santa i Pasqua

Biar prop del complet per Setmana Santa i Pasqua

| Ajuntament de Biar | Societat
Biar prop del complet per Setmana Santa i Pasqua

Font: Ajuntament de Biar

Els allotjaments rurals del municipi xifren l'ocupació entre un 75 i 100 per cent

Biar frega el complet per Setmana Santa i Pasqua de 2022. Els allotjaments rurals de Biar es troben entre un 75 i 100 cent en aquestes dates vacacionals. Les ganes de viatjar, després de dos anys de pandèmia, es reflecteixen en els números d'ocupació dels més de 500 llits disseminats en hotels i cases rurals. Les xifres de 2022 són una mica superiors a les de 2021.

La pandèmia i les restriccions van afavorir el model de turisme rural l'any 2021. I amb els números del passat estiu, la Setmana Santa i Pasqua ha suposat la prova de foc a l'hora de consolidar l'opció d'un bon nombre de viatgers que prefereixen la naturalesa a la platja. Almenys, això sembla que succeeix entre els turistes de proximitat. En la majoria dels casos, els viatgers que arriben a aquest municipi de la província procedeixen de la Comunitat Valenciana i en menor mesura, de les províncies de Múrcia i la Comunitat de Madrid.

Segons els experts del sector, el turisme rural és una oportunitat i Biar està disposat a agafar aquest tren. En aquest sentit, l'alcaldessa, Magdalena Martínez, indica que “la nostra aposta pel turisme rural és clara”. Afig que “la línia estratègica de Biar es basa en un turisme sostenible i familiar al qual li agrada la naturalesa o l'apassiona tota la riquesa i monumental que ací tenim”. Així mateix, subratlla que “el turista que ens visita, que ve a allotjar-se i passar uns dies a Biar li agrada la tranquil·litat i en el municipi té assegurat el descans i el poder desconnectar de la voràgine diària”.

L'article té 283 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).