Biar prepara els Moros i Cristians de 2022

| Eduard Garcia Molina | Societat
Biar prepara els Moros i Cristians de 2022

L'alcaldessa, el regidor de Festes, els presidents de comparses i el de la confraria de la Mare de Déu de Gràcia treballen en la preparació dels festejos patronals

NP 02/02/2022. La regidoria de Festes ha anunciat que Biar celebrarà els Moros i Cristians de 2022. Els presidents de les set comparses, el de la confraria de la Mare de Déu de Gràcia, el regidor de Festes, José Soler i l'alcaldessa, Magdalena Martínez, es van reunir ahir per a iniciar els preparatius de les festes patronals.

Després de dos anys sense Moros i Cristians, les entitats que organitzen aquests festejos han dit sí a la seua celebració. Així, els carrers s'ompliran de música del 9 al 13 de maig i els masets obriran les seues portes. Tots els actes previstos s'adaptaran a les mesures covid vigents en els primers dies de maig així com s'entaularan converses amb Sanitat per a establir els protocols necessaris.

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha explicat que “estem molt il·lusionats amb la decisió que hem pres i des del minut un d'aquest acord ens hem posat a treballar perquè les festes de maig siguen una realitat i que compten la seua habitual esplendor”. En aquest sentit, el regidor de Festes, ha subratllat que “treballarem perquè les festes siguen el més semblants possibles a les què coneixem”.

Les desfilades van tornar en el Mig Any, el mes de novembre. La celebració de la desfilada i les festes en els masets van ser un aperitiu dels dies grans així com una prova pilot per a les de maig.

L'article té 456 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).