Biar obri el termini per a sol·licitar les ajudes dirigides al teixit empresarial

Biar obri el termini per a sol·licitar les ajudes dirigides al teixit empresarial Ajuntament de Biar

Les subvencions TEN Biar 21 van destinades al sector turístic i arriben fins als 1.000 euros. Les Reactiva Biar 21 es dirigeixen a micropimes, pimes, professionals i autònoms i se subvencionarà un màxim de 2.000 euros.

16/09/2021. La Junta de Govern Local de Biar ha aprovat dos tipus d'ajudes empresarials destinades a fomentar i potenciar el teixit empresarial amb l'objectiu de pal·liar els efectes de la pandèmia. D'una banda, les dirigides al sector turístic són compatibles amb qualsevol altra ajuda mentre que, les altres van destinades a qualsevol pime i professional i es pot accedir a elles si no han rebut les del Pla Resistir.

D'una banda, Biar ha obert el termini per a presentar sol·licitud a la convocatòria d'ajudes llançades per l'Ajuntament de Biar dins del programa TEN Biar 2021 de la Diputació Provincial d'Alacant. Es tracta d'ajudes econòmiques per a pimes, micropimes i autònoms afectats per la pandèmia en el sector turístic.

El termini romandrà obert fins el pròxim dia 6 d'octubre. Les ajudes tindran una quantitat màxima de 1.000 euros per sol·licitud i podran sol·licitar-se a través de la seu electrònica (https://www.biar.es/es/ayudas-ten-biar-21/).

Podran acollir-se a les ajudes pimes, micropimes i autònoms dels sectors productius relacionats amb el turisme com: oci i hostaleria, allotjament reglat, agències de viatges i oferta receptiva o guies i empreses de turisme actiu. Han de complir amb requisits com haver reduït la seua mitjana de facturació mensual almenys un 25% en els mesos per a què es vaja a sol·licitar l'ajuda (entre 1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021) en comparació amb la mitjana facturada en 2019.

Les ajudes estan destinades al finançament de despeses estructurals i de funcionament de l'activitat als quals haja hagut de fer front malgrat la reducció d'ingressos. Les despeses subvencionables són quotes d'autònoms, despeses de lloguer, contracte de subministrament d'energia i aigua del local del negoci, serveis de telefonia i internet o contractes de manteniment d'equips, entre altres.

Pla Reactiva Biar 21

Així mateix, en la passada Junta Local de Govern també es van aprovar les ajudes Reactiva Biar 21 i a aquestes podran accedir totes les micropimes, les pimes, professionals i autònoms amb domicili fiscal a Biar. La quantia a percebre ascendeix a un màxim de 2.000 i han de complir amb requisits com haver reduït la seua mitjana de facturació mensual almenys un 25% en els mesos per a què es vaja a sol·licitar l'ajuda (entre 1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021) en comparació amb la mitjana facturada en 2019.

Les ajudes sufragaran despeses estructurals i de funcionament dels negocis com a quotes d'autònoms, lloguer, despeses de consultoria, factures d'aigua, electricitat, telefonia, internet, de seguretat, despeses d'interessos de préstecs per compra o vehicles per al negoci així com rebuts d'assegurances (https://www.biar.es/es/ayudas-reactiva-biar-21/).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital "També ha estat molt qüestionat respecte a la venda de terrenys i edificis parroquials. [...] en compte de dedicar-… https://t.co/xJmbxynZ9E
12hreplyretweetfavorite
BiarDigital El Rei Pàixaro torna a cavalcar pels carrers de #Biar. https://t.co/kSXtfSyQAV
13hreplyretweetfavorite
BiarDigital La mesura afecta als caps de setmana i festius des de fa un temps a esta part. https://t.co/NqyZvLpOSi
15hreplyretweetfavorite
BiarDigital A l'igual que en altres ocasions la majoria de contagis s'han produït fora del centre. https://t.co/QbEwvODcbk
21hreplyretweetfavorite

Enquesta

Sí, estic d'acord - 38%
No, preferiria que de nit no tocaren - 53.5%
Indiferent - 8.5%

Total votes: 129
The voting for this poll has ended on: Novembre 23, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com