Biar cancel·la les activitats durant quinze dies per la pujada en la incidència de la Covid 19

| Ajuntament de Biar | Societat
Biar cancel·la les activitats durant quinze dies per la pujada en la incidència de la Covid 19

Font: Pixabay

El brot d'origen social afecta a joves, està controlat i els símptomes són lleus

NP. 30/06/2021. L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha iniciat la sessió plenària del mes de juny amb una crida a la població perquè es complisquen les mesures de seguretat i així frenar el contagi d'origen social en el municipi. La primera autoritat ha indicat que s'han cancel·lat totes les activitats culturals i lúdiques previstes per als pròxims quinze dies a l'espera que remeta la situació i es puga doblegar la corba d'incidència del coronavirus. Quant a les activitats esportives, es realitzaran sense que puga accedir el públic. Ha explicat que la incidència és alta -s'ha passat de 0 a una desena casos-, però està controlada i que són casos, sobretot de gent jove, amb símptomes lleus.

L'alcaldessa ha fet una crida a tota la població perquè estiga tranquil·la, però que al mateix temps, es complisquen les mesures de seguretat enfront de la Covid 19: l'ús de mascareta, guardar la distància de metre i mig i evitar les aglomeracions i reunions. També ha apel·lat a la consciència dels més joves perquè acaten les normes perquè són el grup més afectat. A més ha demanat als qui se'ls ha diagnosticat la malaltia que es queden a les seues cases confinats així com els qui estan pendents o ja s'han fet les proves PCR i encara desconeixen els resultats.

Els grups municipals PP, PSOE i Compromís s'han sumat a les paraules de l'alcaldessa i han demanat a la població compte i prudència. Així mateix han recordat que la pandèmia encara està present i que encara són poques les persones que han passat per la pauta completa de vacunació.

Així mateix, Martínez ha desmentit que el brot s'haja originat en un establiment d'hostaleria del municipi ni en l'escoleta d'estiu.

L'article té 5 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).