• Inici
  • Societat
  • "El Tesoro de Papel", el nou treball de La Revoltosa

"El Tesoro de Papel", el nou treball de La Revoltosa

| Eduard Garcia Molina | Societat
"El Tesoro de Papel", el nou treball de La Revoltosa

Un any més el nostre projecte comunicatiu germà a la veïna ciutat de Villena, La Revoltosa, ens torna a sorprendre amb el seu treball multimèdia ple d'humor i amb gran qualitat tècnica.

Des de fa uns anys La Revoltosa ve realitzant dos vídeos anuals: un amb motiu de les Festes de setembre, i un altre pel Dia dels Sants Innocents amb motiu de les festes nadalenques. Els companys del projecte han comptat enguany amb la col·laboració d'Arracada Studio, de Villena, afirmant que "és una cessió dels drts per part de l'actual productora" de la popular sèrie espanyola La Casa de Papel, posant-la amb accent villener: "El Tesoro de Papel".

Cal recordar que es recomana veure fins a la finalització del vídeo.

Feliç Dia dels Sants Innocents.

 

L'article té 36 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).