• Inici
  • Societat
  • Diagnosticats tres nous casos de Covid-19 a Biar

Diagnosticats tres nous casos de Covid-19 a Biar

| Eduard Garcia Molina | Societat
Diagnosticats tres nous casos de Covid-19 a Biar

Segons les dades oficials oferides per la Conselleria de Sanitat s'han de sumar tres nous casos de persones diagnosticades de Covid-19 a Biar a data del 9 de novembre, diagnosticats per la prova PCR en els últims 14 dies. Val a dir que en la web de Conselleria figurarien així 10 casos, contant que encara no han passat 14 dies des dels últims casos diagnosticats.

El total de casos des de que es conten les persones diagnosticades amb l'inici de la pandèmia del COVID-19 a Biar ascendiria així a 27 persones, lamentant també que una persona fa mesos va morir a conseqüència de la malaltia.

Cal recordar que davant l'augment de casos a Biar per part de la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Biar s'han pres mesures en els seus àmbits de competències. Com ara el fet de tancar durant quinze dies les instal·lacions i edificis públics per part de l'administració local.

Publicació de les dades

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19. Tot i això les dades es recullen a partir del 30 de gener.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

Incidència acumulada

A hores d'ara la incidència acumulada des de l'inici de la pandèmia a Biar seria de 272 casos per cada 100.000 habitants. Esta dada ix de fer una senzilla regla de tres assignant els 10 casos comtabilitzats fins ara en els 14 últims dies als 3.671 habitants de Biar censats, i la X correspondria als 100.000 habitants, que és la mostra que s'està utilitzant per treure'n el resultat.

087 

L'article té 20 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).