• Inici
  • Societat
  • L'Ajuntament de Biar activa un dispositiu especial per a la Festivitat de Tots els Sants

L'Ajuntament de Biar activa un dispositiu especial per a la Festivitat de Tots els Sants

| Ajuntament de Biar | Societat
L'Ajuntament de Biar activa un dispositiu especial per a la Festivitat de Tots els Sants

La regidoria de Cementeris planteja dues portes d'entrada i dues d'eixida i en elles es disposarà de gel hidroalcohòlic.

NP 27/10/2020. L'Ajuntament de Biar ha dissenyat un dispositiu especial per als dies 31 d'octubre i 1 de novembre, coincidint amb la festivitat de Tots els Sants. La regidoria de Cementeri ha plantejat un sistema d'accés al camp sant. Dos de les seues portes seran d'entrada i altres dues d'eixida. D'altra banda, es mantindrà l'horari ininterromput d'obertura de 8.00 a 18.00 hores.

També, s'han intensificat les mesures d'higiene i neteja per a garantir les visites per la celebració del Dia de Tots els Sants. Així mateix, es disposarà de gel hidroalcohòlic en les entrades.

El regidor de Cementeri, José Soler, ha indicat que “esperem que els veïns de Biar, tal com ho fan en totes les circumstàncies, complisquen amb les mesures de seguretat i estiguen el menor temps possible en el cementeri, si es troben en un moment donat, amb alguna aglomeració”. L'edil ha destacat que “no establirem cita prèvia per a acudir al cementeri però hi haurà un xicotet control amb l'objectiu d'evitar que se supere l'aforament permés”.

L'article té 18 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).