• Inici
  • Societat
  • La Revoltosa donarà la meitat dels ingressos pel vídeo de Festes a APAC

La Revoltosa donarà la meitat dels ingressos pel vídeo de Festes a APAC

| Eduard Garcia Molina | Societat
La Revoltosa donarà la meitat dels ingressos pel vídeo de Festes a APAC

Un any més, el nostre mitjà germà a la veïna ciutat de Villena, La Revoltosa, llançarà a primers de setembre el seu vídeo de Festes, tot i que com és sabut també s'han cancel·lat a causa de la pandèmia.

Val a dir que durant estos anys La Revoltosa, qui ja presentaren en 2017 el vídeo "Castillicos" -en atenció al castell de focs d'artifici que es dispara el dia 7 de setembre, en plenes festes de la ciutat veïna- té l'èxit garantit amb els seus vídeos, com també va ser un èxit "Sin fritanga" (2018), en atenció al popular esmorzar villener, amb desenes de milers de visites en Youtube, tot i que a esta xarxa social s'ha de sumar les visites en Facebook o les voltes que el vídeo s'envia per programes de missatgeria instantània com ara WhatsApp o Telegram.

L'últim èxit de La Revoltosa va ser l'any passat amb el vídeo "Acho jura" (2019), amb el popular tema de la cantant catalana Rosalía, "Con altura", un treball que supera les 21.000 visualitzacions en Youtube. Tot i que enguany, els companys de La Revoltosa han volgut mostrar la seua cara més solidària per la situació sanitària actual i donaran la meitat dels ingressos per publicitat a APAC, l'associació comarcal de persones afectades pel càncer. Segons els responsables del mitjà, cal pensar que a les persones i familiars que pateixen esta terrible malaltia s'ha de sumar la situació sanitària actual enmig de la pandèmia del COVID-19, quan els serveis sanitaris han arribat a col·lapsar-se i tants milers de persones s'estan veient afectades en el camp de la salut, per no parlar de les conseqüències socials, laborals i econòmiques.

L'article té 33 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).