• Inici
  • Societat
  • Es demana extremar les precaucions quan els casos de COVID-19 a Biar ascendeixen a onze

Es demana extremar les precaucions quan els casos de COVID-19 a Biar ascendeixen a onze

| Eduard Garcia Molina | Societat
Es demana extremar les precaucions quan els casos de COVID-19 a Biar ascendeixen a onze

Fa uns dies en un comunicat oficial de l'Ajuntament de Biar es demanava a la població extremar les precaucions per un nou positiu de COVID-19 a la localitat, diagnosticat per prova PCR, així com s'ha volgut tranquil·litzar a la població perquè "totes les mesures necessàries s'han pres per evitar la propagació".

Estes dades estan reflectides en la web de la Conselleria de Sanitat on els casos diagnosticats a Biar ascendirien a 11, amb un positiu en els últims 14 dies i el resultat d'una persona que va faltar des de l'inici de la pandèmia, són dos persones més diagnosticades des de finals de maig, que és quan Conselleria va començar a oferir dades.

Des del consistori local també s'ha recordat que cal seguir les precaucions i mesures de seguretat, com ara portar la mascareta -de fet ja és obligatòria també a nivell de País Valencià-, si cal reunir-se amb altres persones millor fer-ho a l'aire lliure i amb espais oberts on circule l'aire, cal mantindre la distància segura d'almenys un metre i mig amb altres persones, rentar-nos les mans amb freqüència i desinfectar les superfícies de més contacte a casa, no tocar-nos el nas, els ulls o la boca i cobrir-nos amb el colze o mocador quan tossim o esternudem.

Ús obligatori de la mascareta a tot el País Valencià

Des d'ahir dissabte és obligatori l'ús de la mascareta al nostre territori, a partir dels sis anys, en la via pública, en espais a l'aire lliure i tancats d'ús públic i oberts al públic encara que es puga mantindre la distància social. Tot i això hi ha algunes excepcions:

- Platges i piscines

- Espais de la naturales o a l'aire lliure fora dels nuclis de població

- Locals d'hosteleria i restauració mentre s'està consumint

- Persones amb problemes respiratoris

- Activitat física i esportiva

L'article té 19 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).