• Inici
  • Societat
  • Diagnosticats dos nous casos de Covid-19 a Biar durant els últims 14 dies

Diagnosticats dos nous casos de Covid-19 a Biar durant els últims 14 dies

| Eduard Garcia Molina | Societat
Diagnosticats dos nous casos de Covid-19 a Biar durant els últims 14 dies

Des del mes de maig es venen publicant per part de la Conselleria de Sanitat les dades actualitzades per municipis pel que fa a les persones que han donat positiu en el test PCR o que han faltat per la pandèmia del COVID-19.

Segons estes dades a dia de hui a Biar s'haurien diagnosticat 2 nous casos per la malaltia del Coronavirus en els últims 14 dies, que sumen 14 des de l'inici de la pandèmia -les dades es recullen a partir del 30 de gener-, estos diàgnostics obedeixen a la prova PCR.

PCR. Es tracta d’una prova que detecta el material genètic del virus. En les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19, la PCR positiva permet identificar-les i aïllar-les. Es realitza amb una mostra del nas i la gola, que el professional sanitari extreu amb l’ajuda d’un bastonet. Els resultats poden tardar unes hores.

076 

L'article té 48 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).