[vídeo] Pel·lícula de Festes de Maig de 1995

| Eduard Garcia Molina | Societat
[vídeo] Pel·lícula de Festes de Maig de 1995

Les Festes de Maig estan en el centre de l'actualitat informativa, no sols per la proximitat dels dies del 10 al 13 de Maig que cada any viu Biar, sinó també perquè precisament estos dies el poble no viurà les seues festes grans, un fet inusual que des dels anys de la Guerra del 1936 al 1939 no tenia lloc a la localitat.

Vos oferim a continuació el treball de Canal 3 TV Biar que digitalitza poc a poc el treball recollit pel canal local durant prop de quatre dècades, concretament s'ofereix la pel·lícula de Festes de 1995. Recordeu que podeu pariticipar en l'enquesta sobre la data en què s'hauria de celebrar les Festes si encara no ho heu fet.

A través de l'etiqueta de Canal 3 Biar podeu vore altres vídeos de Festes.

L'article té 47 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).