• Inici
  • Societat
  • [vídeo] L'Entrà i la baixada de la Mare de Déu de Gràcia de 1982

[vídeo] L'Entrà i la baixada de la Mare de Déu de Gràcia de 1982

| Eduard Garcia Molina | Societat
[vídeo] L'Entrà i la baixada de la Mare de Déu de Gràcia de 1982

Les Festes de Maig estan en el centre de l'actualitat informativa, no sols per la proximitat dels dies del 10 al 13 de Maig que cada any viu Biar, sinó també perquè precisament estos dies el poble no viurà les seues festes grans, un fet inusual que des dels anys de la Guerra del 1936 al 1939 no tenia lloc a la localitat.

Vos oferim a continuació el treball de Canal 3 TV Biar que digitalitza poc a poc el treball recollit pel canal local durant prop de quatre dècades, concretament un vídeo amb una hora de duració amb l'Entrà i la baixada de la Mare de Déu de Gràcia del 1982. Recordeu que podeu pariticipar en l'enquesta sobre la data en què s'hauria de celebrar les Festes si encara no ho heu fet.

L'article té 41 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).