• Inici
  • Societat
  • Prevenció davant dels bulos sobre el Covid-19, suspensió del mercat municipal i noves formes de contacte

Prevenció davant dels bulos sobre el Covid-19, suspensió del mercat municipal i noves formes de contacte

| Eduard Garcia Molina | Societat
Prevenció davant dels bulos sobre el Covid-19, suspensió del mercat municipal i noves formes de contacte

Per part l'Ajuntament de Biar el passat divendres es va difondre un comunicat per a que la ciutadania tinga prevenció sobre els bulos que s'estan donant a conéixer i que no són certs.

Així mateix des de l'administració local s'ha recordat que Biar no està en quarentena a pesar del que s'haja pogut dir a través de xarxes socials o aplicacions de missatgeria instantània, així mateix s'ha recordat que totes les informacions que afecten al coronaviurs a Biar es transmeten a través del WhatsApp de l'Ajuntament de Biar o de les seues xarxes socials oficials. Un missatge en el que va insistir l'alcaldessa de la Vila Magdalena Martínez en un comunicat a través d'un vídeo que es va difondre per part de l'administració local ahir diumenge.

Si alguna persona encara no està d'alta en el WhatsApp de l'Ajuntament pot consultar com fer-ho a través del següent enllaç.

Sense SUMA ni mercat municipal

Per part dels mitjans oficials de l'Ajuntament també s'ha informat de que el servei de SUMA que havia de tindre lloc hui en les dependències municipals s'ha suprimit per l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol el passat dissabte, així mateix el mercat municipal de dimecres també queda suspés per la prohibició de poder-se congregar les persones al carrer -de fet sols es pot eixir de casa per ocupar el lloc de treball o aquelles tasques que siguen imprescindibles, com ara comprar aliments, anar al metge, a la farmàcia...-.

Suspensió dels terminis administratius

També a l'hora de presentar documentació en l'Ajuntament, realitzar al·legacions o taxes s'han suspés els terminis. Mentre que per a contactar amb l'Ajuntament s'ha de fer per via telefònica o telemàtica, restrintingint per tant l'atenció presencial a raons d'urgència en cas que no puga portar-se a terme d'altra forma.

Des del consistori s'ha recordat que a través del següent enllaç estan a disposició de la ciutadania tots els telèfons útils per contactar: http://www.biar.es/es/contactar/

Estes mesures es sumen a les que ja es van anunciar per part de la primera edil el passat dijous.

L'article té 47 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).