[vídeo] Tres famílies al voltant del tren Xitxarra

| Eduard Garcia Molina | Societat
[vídeo] Tres famílies al voltant del tren Xitxarra

El passat 28 de febrer va tindre lloc a l'auditori de la Casa de Cultura la conferència "50 anys del tancament de la línia del Xitxarra", un jornada que es va acompanyar d'una exposició a la mateixa ubicació on persones nostàlgiques d'aquella línia de via estreta que va operar fins a l'any 1969 als nostres pobles, curiosos i gent vinculada a la línia va poder rememorar aquells temps.

Tot seguit teniu un treball en forma de vídeo d'Aramis López Juan, on tres famílies de Biar vinculades a l'antic tren Xitxarra relaten les seues vivències. Com relata el final del vídeo "La memòria és perd si no la fixem en un suport perdurable".

L'article té 4 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).