• Inici
  • Societat
  • El vídeo "Memòria Gràfica de Biar 2018" nominat en els Premis FEPFI 2019

El vídeo "Memòria Gràfica de Biar 2018" nominat en els Premis FEPFI 2019

| Eduard Garcia Molina | Societat
El vídeo "Memòria Gràfica de Biar 2018" nominat en els Premis FEPFI 2019

Dins de la categoria de Documental, el vídeo "Memòria Gràfica de Biar 2018", treball que forma part de la pel·lícula de Festes de Moros i Cristians 2018 ha sigut nominat per la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la de la Imatge (FEPFI).

El vídeo és un treball de Paco Rico (Avant Imatge), en el seu treball podem vore com ha canviat la població de Biar al llarg de més d'un segle, a través de les fotografies antigues que ens van proporcionar l'Arxiu Municipal i Biar vivo entre altres, amb la veu en off de Ramón Belda.

Des de la Federació s'ha informat que en uns dies se sabrà en desenllaç final i els guanyadors per categories, així com el reconeixement a un any de treball per al Millor Videògraf professional de l'any, fet que se sabrà en la gala d'entrega dels Premis, a més a més dels Reconeixements i Mèrits de Qualificacions, el 31 d'Octubre a Segòvia.

També podeu veure els nominats i nominades en la categoria de fotografia en el següent enllaç.

L'article té 58 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).