El Biarense ompli el Plàtano en la seua jornada anual de convivència

| Eduard Garcia Molina | Societat
El Biarense ompli el Plàtano en la seua jornada anual de convivència

A l'igual que l'any passat el CD Biarense va organitzar el passat dissabte una jornada de convivència per a jugadors i jugadores, cos tècnic, familiars i simpatitzants del club. La jornada es va desenvolupar en un ambient festiu al passeig del Plàtano, on es va realitzar un dinar de germanor aprofitant la proximitat de l'estiu per tal d'acomiadar la temporada esportiva.

014

A banda del dinar de germanor es va fer entrega d'una medalla als components de l'equip benjamí de futbol del CD Biarense, que han acabat la temporada en segona posició de la taula classificatòria, tot i el seu èxit no han pogut ascendir de categoria, posat que sols ascendeix el primer classificat. Qualificant-se com a "temporada espectacular" per part del president del Biarense, Fede Fuster, qui també va voler felicitar a les jugadores de l'equip cadet de volei per l'ascens a preferent aconseguit esta temporada, posant en valor el treball realitzat per jugadores i cos tècnic al enfrontar-se en la fase d'ascens a equips de ciutats grans com ara Elx, Castelló o Sant Joan, mentre que pel que fa al Biarense totes les jugadores són del poble.

018

Finalment, per part del president del club es va afirmar que s'esperava completar tots els equips del Biarense, qualificant que és un èxit que un poble menut com el nostre puga tindre nou equips federats, comentant que s'estava treballant des de la junta directiva per fer captació en els centres educatius de Biar i altres municipis per animar als xiquets i xiquetes i joves a que en formen part del CD Biarense en les seues diferents disciplines: futbol i volei. També anunciant que enguany es repetirà el campus de voleibol que l'any passat va tindre la participació de més de 50 xiquetes i també d'alguns xiquets que comencen a animar-se a practicar este esport.

025

La jornada va finalitzar amb la tradicional entrega de premis del sorteig realitzat pel club, els citats reconeixements i una activitat aqüàtica a l'igual que ho fera l'any passat, ja que al recinte firal s'instal·laren dos tobogans gegants, un per a xiquets i xiquetes menors de 12 anys i un altre per als que sí que superaven esta edat.

029

030

031

035

036

041

043

05

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

L'article té 7 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).