• Inici
  • Societat
  • Demà jornada de participació ciutadana a Biar amb el Grup d'Acció Local Rural Muntanya d'Alacant

Demà jornada de participació ciutadana a Biar amb el Grup d'Acció Local Rural Muntanya d'Alacant

| Eduard Garcia Molina | Societat
Demà jornada de participació ciutadana a Biar amb el Grup d'Acció Local Rural Muntanya d'Alacant

Demà 15 de desembre tindrà lloc una jornada de participació ciutadana a la sala multifuncional de la Casa de Cultura de Biar. La jornada, que donarà començament a les 19:30 h. amb les Taules de Treball del Grup d'Acció Local Rural Muntanay d'Alacant que reuneix els municipis de Biar, Beneixama, el Camp de Mirra, La Canyada i Tibi. Una jornada interessant de cara a la ciutadania, els empresaris i les associacions.

La jornada de participació ciutadana té la col·laboració de l'Ajuntament de Biar, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i l'organització correspon al Grup d'Acció Local Rural Muntanya d'Alacant.

L'article té 114 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Continguts relacionats