Rotllets i fogasses, i remolatxes d'octubre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes d'octubre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

ko

Remolatxes

Als quatre detinguts pel robatori en una indústria de Biar el passat mes, qui pressumptament robaren bateries de camió i peces metàliques d'algunes màquines.

Remolatxesko

El passat ple d'octubre va aprovar amb els vots del Partit Popular una moció contra l'okupació il·legal en la què l'Ajuntament no té competències. Naturalment que cal combatre esta problemàtica, però no deixar de banda el fons de la qüestió, el difícil accés a la vivenda.

Rotllets i fogassesok

Al biarut José Payá Beltrán com a guanyador del Premi Internacional de Contes Breus "Maestro Francisco González Ruiz", qui a més a més ha publicat recentment nova obra "Los hilos invisibles".

Rotllets i fogassesok

Al biarut Javi Bernabeu Molina, que es va convertir en el primer valencià en completar les dues proves més emblemàtiques del món d'Ultratrail i Ultrafons en ruta a Grècia. També al biarut Xavi Verdú, campió de la prova de K16 en el Solana Trail de Beneixama. I per tancar l'apartat dels esports, felicitar a la jove biaruda Gema Hernández, tercera en l'Open Internacional de Dansa Hettange disputat a França.

L'article té 68 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).