Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

ko

Remolatxes

La desocupació va pujar durant el passat mes d'agost en huit persones a Biar, el que equival a més de quatre punts.

Remolatxesko

Els patinets ja siguen elèctrics o no formen part del paisatge als nostres pobles i ciutats, si bé és cert que per les velocitats que són capaços d'arribar poden generar accidents, com el del mes passat amb un xiquet de 13 anys implicat.

Rotllets i fogassesok

Les obres de remodelació i adequació del CEIP Mare de Déu de Gràcia de Biar avancen, dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana i que materialitzarà la demanda de la comunitat educativa per a que el CEIP agrupe a l'avinguda d'Alcoi tots els nivells educatius.

Rotllets i fogassesok

Al Centre Excursionista de Biar (CEB) i l'Associació Naturalista el Reconco de Biar, per l'organització d'un acte públic per tractar i informar el problema de la proliferació de projectes de plantes fotovoltaiques a Biar. 

L'article té 192 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).