Rotllets i fogasses, i remolatxes de maig

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de maig

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

ko

Remolatxes

Ha sigut el més comentat a Biar durant els últimes setmanes, la troballa de desenes de milers de cartes en un domicilia particular del poble no té justificació possible.

Remolatxesko

El col·laborador de Biar Digital, Antón Miralles, parlava en un dels seus articles de les retallades a Bilbao de la Sanitat Pública, Miralles no s'explicava com era possible que des del govern basc es vulguera tancar el departament de cirugia cardiovascular de l'hospital de Basurto, nosaltres tampoc no ens ho expliquem.

Rotllets i fogassesok

Felicitar a totes les festeres i festers, i a qui li agrada gaudir de la festa en general, a les comparses, i les bandes de música, professionals, empreses, entitats, comerços i administracions que les han fet possibles dos anys després. Així mateix agrair a totes aquelles persones que han participat en el concurs de fotografia de festes de Biar Digital a través de les xarxes socials. 

Rotllets i fogassesok

Una bona notícia és l'inici dels treballs de la restauració de la portada de l'església Ntra. Senyora de l'Assumpció de Biar, gràcies a fons del Ministeri de Cultura, almenys evitar que el seu deteriorament no vaja a més.

L'article té 102 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).