Rotllets i fogasses, i remolatxes d'abril

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes d'abril

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Segurament el que espera la gran majoria de biaruts i biarudes és que els plenaris municipals parlen dels temes locals, els més pròxims al veïnat. El passat ple d'abril els grups es van enredrar debatint sobre la taxa turística que estudia la Generalitat.

Remolatxesko

Cada vegada resulta més preocupant la proliferació de grans plantes fotovoltaiques al terme municipal de Biar, una proliferació que està trobant resposta en associacions locals que comencen a posar al·legacions.

Remolatxesko

Hi ha coses que no tenen explicació, com el recent enverinament a alguns gats de les colònies a Biar, quan a més a més no és la primera vegada que passa.

Rotllets i fogassesok

A Maruja i Manolo, per la seua trajectòria de tres dècades al front de la papereria-llilbreria "El Convent", agrair la seua confiança en el projecte de Biar Digital en paper des del primer dia.

 Rotllets i fogassesok

Al biarut Andrés Menor Hernández, qui ha realitzat una tesi doctoral per a la Universitat d'Alacant sobre les Festes de Maig de Biar, esperem que el seu treball puga arribar prompte a la societat d'esta necessària labor d'investigació. 

Rotllets i fogassesok

A la biaruda Noemí Segura, qui ha escrit un conte per a xiquets i xiquetes amb Biar com a escenari, a més a més reivindicant la salut i un món més ecològic. Esperem que prompte els més menuts i menudes puguen trobar el llibre també en valencià.

L'article té 143 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).