Rotllets i fogasses, i remolatxes de març

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de març

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

El ple municipal va rebutjar el mes passat la invasió d'Ucraïna per part de Rússia, un conflicte que es pot dir que ja va començar en 2014 amb posicions i accions condemnables a totes llums per part dels governs dels dos països en conflicte i l'OTAN i que han portat a l'actual situació on paguen més febles.

 

Remolatxesko

Biar recuperarà la Regidoria d'Igualtat, motivat el consistori local per la necessita de rebre algunes subvencions que demanen tindre creada una Regidoria d'estes característiques i un Pla d'Igualtat. Al principi de la legislatura va ser eliminada per l'Equip de Govern, un fet que no va tindre sentit, tot i continuar realitzant polítiques per la igualtat, com es va afirmar per part del PP en aquell moment. Tot i això associacions com Flama Violeta continuen treballant també per la igualtat.

 

Remolatxesko

Tot i la proliferació de les plantes fotovoltaiques que volen instal·lar-se a Biar continua l'opacitat, de moment sols tenim els mitjans de comunicació o comunicats de formacions polítiques que puguen mostrar el seu paper sobre el tema, però no com pot afectar a l'impacte visual o mediambiental a Biar.

 

Rotllets i fogassesok

A José María Francés Payá "Morenico", qui ha encarnat al Rei Pàixaro durant més de tres dècades, gràcies pel seu esforç i a totes les persones que fan possible una de les festes més representatives del poble.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa als esports felicitar les biarudes Anna Ferre Navarro i Alba Sarrió Vidal, primera i quarta respectivament al Campionat provincial d'atletisme celebrat a Elx. També al biarut Javi Bernabeu Molina, sisé absolut i cinqué dels homes a l'Ultrarunning 24 Hores celebrat a Barcelona.

 

Rotllets i fogassesok

A Josep Lluís Bernabeu Rico, per acostar-nos amb el seu quart llibre a conéixer millor el nostre entorn a través de "Muntanyes del Sud", perquè com afirma "no es pot estimar allò que no es coneix".

L'article té 176 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).