Rotllets i fogasses, i remolatxes de febrer

| Eduard Garcia Molina | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de febrer

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Durant el mes passat publicàvem una queixa veïnal per la falta de neteja en els carrers del centre històric, així com l'estat d'algun dels contenidors soterrats a la zona del Figueral. Són coses que cal intentar que no passen, tant per part del veïnat com de l'administració, més quan sempre intenta vendre's el reclam turístic del poble.

 

Remolatxesko

Amb entrada inclosa en un govern a nivell autonòmic de l'extrema dreta demanant derogar lleis contra la violència masclista que puguen protegir a les dones, sembla que les postures negacionistes i masclistes estan més vives que mai. La bona notícia és la resposta a Biar un any més entorn al Huit de Març.

 

Remolatxesko

D'un temps a esta part vénen alertant-se de la proliferació de locals de gent jove al poble, del perill de contagis per no respectar les mesures contra la Covid 19 passem a alguns actes de vandalisme que en cap cas representen la gent jove biaruda, però que són lamentables a totes llums. La gent jove té dret a divertir-se durant el seu temps d'oci i no ser criminalitzada per eixe motiu, sempre i quan respecten unes normes bàsiques, així mateix el veïnat també té dret al descans.

 

Rotllets i fogassesok

A les i els estudiants de 3r d'ESO de l'IES Biar que han participat i han guanyat el Premi a la Millor Producció audiovisual i el Premi al Vídeo Més Innovador dels Premis FISABIO.

 

Rotllets i fogassesok

A la jove biaruda Laia Hernández Valls, qui ha aconseguit una beca d'entre 10.000 aspirants de la Fundació Amancio Ortega i l'any que ve cursarà 1r de batxillerat a Canadà.

 

Rotllets i fogassesok

Al castellut Josep Lluís Bernabeu Rico, qui va iniciar un nou Verkami per fer possible un nou llibre: "Muntanyes del Sud".

L'article té 275 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).