Rotllets i fogasses, i remolatxes de gener

| Eduard Garcia Molina | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de gener

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

El mes passat en l'espai d'opinió recollíem les paraules de Josep Maria Pérez Romero sobre l'arribada de Monsenyor Munilla a la Diòcesi Oriola-Alacant. Actituds xenòfobes i en contra de la igualtat entre les persones no poden ser tolerades, dins o fora de les institucions eclesiàstiques.

 

Rotllets i fogassesok

Biar va celebrar un any més la festa de Sant Antoni Abat, una de les més antigues del País Valencià. Felicitar a la Comissió de Festes pel seu treball.

 

Rotllets i fogassesok

Aplaudir la iniciativa de la creació de la Plataforma en Defensa del futur de l'Agricultura, en defensa del sector primari i de l'aigua.

 

Rotllets i fogassesok

L'escriptor biarut Pepe Payá ha donat a conéixer fa unes setmanes la seua primera obra en valencià, una traducció d'una de les seues obres baix el títol "Moriràs moltes voltes" per part de l'editorial El Toll. Un bon gest en favor de la nostra llengua.

 

Rotllets i fogassesok

Aplaudir la iniciativa de Societeam, comissió dins de l'IES Biar en defensa dels valors de l'ecologisme, la igualtat, el feminisme... de fet vam entrevistar el mes passat a una representació de la comissió.

L'article té 206 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).