Rotllets i fogasses, i remolatxes de desembre

| Eduard Garcia Molina | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de desembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

Hi ha determinades resolucions judicials que no hi ha qui les entenga, així com que la justícia haja d'imposar-se en aspectes lingüístics quan no és la seua competència -o almenys no ho hauria de ser-, a propòsit de l'article del Josep Maria Pérez Romero publicat el mes passat.

 

Remolatxesko

No es pot negar que les festes nadalenques ens agrada veure als nostres familiars, tot i això les festes de l'any passat ja ens van deixar clar que això no és possible mentre el virus de la Covid 19 habite entre nosaltres. Biar ha registrat i continua registrant crescudes molt importants respecte a la seua incidència.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa als esports felicitar a Javi Bernabeu Molina, sisé en la Ultrafons 24 hores en pista de Barcelona. Felicitar també a la biaruda Ana Camarasa Pérez, campiona autonòmica d'Orientació i quarta d'Espanya.

 

Rotllets i fogassesok

Pel que fa al món de la cultura felicitar l'artista Kribi Heral per la seua exposició a Villena al FIC i el biarut Aramis López Juan, comissari de l'exposició "Palabras flotantes" a Madrid.

 

Rotllets i fogassesok

Rotllets i fogasses també per a l'Ajuntament de Biar, per destinar una partida de 20.000 € que podran triar les associacions on vagen destinats dins del Pressupost Municipal per a 2022.

L'article té 144 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).