Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

El mes passat a la veïna localitat de La Canyada es va realitzar un debat organitzat pel col·lectiu de Compromís a la localitat amb la secretària autonòmica de Política Territorial, benvingudes siguen les energies renovables per avançar cap a un planeta més sostenible però no aquelles que puguen fer mal al nostre entorn tal i com el coneixem, de fet va ser una de les principals premises exposades per la secretària autonòmica Immaculada Orozco.

 

Remolatxesko

Els grans mitjans de comunicació sembla que ja s'han oblidat d'Afganistan, el nostre col·laborador habitual Antón Miralles ens va deixar en forma d'article breu una reflexió sobre la situació del país asiàtic controlat ara pels talibans.

 

Remolatxesko

Una de les notícies mes sonades del mes de setembre és que els treballadors de l'oficina de Correus de Biar passen a dependre de la veïna localitat de Villena i la seua oficina, una manera d'anar aminorant els serveis públics que ofereixen els pobles menuts, on també paguem les nostres contribucions per tal que tot vaja avant.

 

Rotllets i fogassesok

En els esports felicitar a Javi Bernabeu Molina per la seua participació en l'Spartatlhon a Grècia, tot i que va haver d'abandonar per problemes físics. Felicitar també a les patinadores del Club de Patinatge "Vila de Biar" per la seua classificació per al Campionat d'Espanya i en especial a Lucía Rodríguez que disputarà el Campionat d'Europa. També al CD Biarense sènior de futbol per començar amb bon peu la temporada regular, ha sumat dues victòries en els dos primers encontres.

 

Rotllets i fogassesok

A la labor de Cristóbal Payá Valdés, qui durant dècades va treballar desinteressadament per la conservació de l'arxiu municipal de Biar i en general pel seu poble des del món associatiu i fester.

 

Rotllets i fogassesok

Felicitar a la soprano biaruda Teresa Albero, qui va participar en el Festival Internacional de Piano d'Alcoi i especialment perquè la finalitat del concert era una causa solidària.

L'article té 206 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).