Rotllets i fogasses, i remolatxes d'agost

| Biar Digital | Rotllets i fogasses, i remolatxes
Rotllets i fogasses, i remolatxes d'agost

Cada mes l'Equip de Biar Digital repartim "rotllets i fogasses" per premiar aquelles entitats, persones, associacions, grups, etc... que trobem que mereixen d'este xicotet reconeixement, mentre que les "remolatxes" són tot el contrari, tot recollint les opinions dels nostres lectors i lectores.

Si vols participar atorgant els rotllets i fogasses, i remolatxes de cada mes fes-te subscriptor/a ací. 

 

Remolatxesko

La vacunació contra la Covid 19 avança gràcies al treball del personal sanitari, les administracions i els progressos de la ciència. Tot i això encara hi ha persones que refusen la vacunació, quan es tracta d'un bé individual i col·lectiu.

 

Remolatxesko

Biar s'ha adherit recentment a l'aplicació Control Foc, per tal de previndre els incendis forestals. Tot i això encara hi ha individus que han deixat la seua empremta amb incendis tan devastadors com el de la Serra de la Solana (juliol de 2019), en terme municipal de Beneixama, amb uns efectes que seran visibles molts anys.

 

Remolatxesko

El passat 18 d'agost va caure una gran branca de l'arbre del Plàtano, un dels símbols més importants i identificatius de Biar. Esperem que els tècnics facen el seu treball i l'arbre puga recuperar-se.

 

Rotllets i fogassesok

En els esports, felicitar a la biaruda Ana Camarasa per la seua participació en el Mundial d'Orientació, d'altra banda també és una gran notícia que el futur del CD Biarense comence a aclarir-se amb la formació d'una nova Junta Directiva.

 

Rotllets i fogassesok

Felicitar al Grup de Cors i Danses de Biar pel seu 50 aniversari, un recorregut històric que poques entitats locals poden dir que hagen realitzat.

 

Rotllets i fogassesok

La inversió en energies renovables per auto-produir la nostra energia sempre és una bona notícia, Probisol SLU ha realitzat la instal·lació d'autoconsum en altra empresa biaruda que evitarà l'emissió de 40 tones anuals de CO2.

L'article té 168 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).