• Inici
  • Política
  • Biar adjudica les obres d'ampliació i adequació del CEIP Mare de Déu de Gràcia

Biar adjudica les obres d'ampliació i adequació del CEIP Mare de Déu de Gràcia

| Ajuntament de Biar | Política
Biar adjudica les obres d'ampliació i adequació del CEIP Mare de Déu de Gràcia

La inversió, inclosa en el Pla Edificant, ascendeixen a més de dos milions d'euros

NP. 28/05/2021. L'Ajuntament de Biar ha aprovat en ple l'adjudicació del contracte de les obres de millora i reforma del CEIP Mare de Déu de Gràcia, que s'emmarquen en el pla Edificant de la Generalitat Valenciana i que compta amb una inversió de 2.293.777,11€ IVA inclòs.

La licitació del contracte d'ampliació i adequació del centre s'ha adjudicat a la UTE formada per les empreses Mediterráneo de Obras y Asfaltos SA y Coinger empresa constructora S.L. Els treballs del CEIP Biar està previst que s'inicien al més prompte possible, encara que no es coneix amb exactitud el seu començament. Un dels objectius és evitar molèsties a la comunitat educativa.

El projecte contempla la construcció d'un nou edifici en la superfície on hui se situa una pista poliesportiva. En aquest s'integraran les aules d'Infantil, que en l'actualitat es troben separades del centre i localitzades en els limítrofs de la Plaça del Convent. A més s'ampliarà el menjador i es construirà un gimnàs nou, ja que l'actual es troba en desús. Així mateix es canviaran les finestres més antigues per millors tancaments per a una major eficiència energètica. Així mateix es dotarà d'accessibilitat a l'edifici amb la instal·lació d'un ascensor.

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, s'ha congratulat d'aquest pas que acosta l'inici d'una reforma tan necessària per als escolars de Biar. “Esperem que amb aquesta adjudicació es finalitze tot el procés burocràtic que s'ha dilatat més de dos anys i que, en el menor temps possible s'inicien les obres i per això, treballarem mà a mà amb l'empresa adjudicatària amb l'objectiu que les obres entorpisquen el menys possible el desenvolupament del curs escolar”.

Obres en el poliesportiu

A més, el ple ha aprovat una modificació de crèdit per valor de 135.396,56 euros que es destinaran a l'arranjament de paviment del pavelló poliesportiu i a la reforma de la reforma de les oficines municipals. En concret, la renovació de la pista poliesportiva supera els 59.470,70 euros. La proposta va tirar avant amb els vots dels tres grups municipals: PP, PSOE i Compromís.

L'article té 48 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).