• Inici
  • Política
  • Es recuperen les sessions plenàries presencials de l'Ajuntament

Es recuperen les sessions plenàries presencials de l'Ajuntament

| Eduard Garcia Molina | Política
Es recuperen les sessions plenàries presencials de l'Ajuntament

Després de mesos sense celebrar-se de forma presencial se celebrarà el ple ordinari corresponent al mes de maig de l'Ajuntament de Biar en el saló de plens, una sessió que s'ha convocat per a hui a les 20 h., tot i que si no tinguera el quòrum necessari es postposaria per al dia 29 a la mateixa hora.

Cal recordar que la sessió ordinària es podrà seguir des de casa gràcies a les càmeres de Canal 3, que retransmetran per la televisió local i per les seues xarxes socials el plenari, tot i que també s'hi pot assistir com a públic. A continuació s'indiquen els punts que es debatran, tal i com s'ha informat a través de la web de l'Ajuntament de Biar:

A) Part resolutiva

1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior

2. Informes i decrets d’alcaldia

3. Modificació de Crèdit mitjançant crèdits extraordinaris

4. Adjudicació del contracte d’obres per a l’adequació i ampliació del CEIP Mare de Déu de Gràcia de Biar - Pla Edificant de la Generalitat

5. Aprovació de Pla Especial del Centre històric

B) Activitat de control

C) Precs i preguntes

6.Precs i preguntes

L'article té 20 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).