Biar ultima amb la UA el conveni de col·laboració per a mantindre la Seu Universitària

| Eduard Garcia Molina | Política
Biar ultima amb la UA el conveni de col·laboració per a mantindre la Seu Universitària

L'alcaldessa, Magdalena Martínez, i la regidora de Cultura, Amparo Albero, es van desplaçar fins a la universitat per a conéixer a la nova rectora i el seu equip directiu

NP 19/05/2021. L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martinez i la regidora de Cultura, Amparo Albero, es van desplaçar a la Universitat d'Alacant amb l'objectiu de renovar el conveni de l'Ajuntament amb l'entitat universitària per a mantindre la Seu Universitària de Biar.

La vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària, Catalina Iliescu i l'alcaldessa van parlar sobre el conveni de col·laboració que mantenen les dues entitats i que, en breu, se signarà. En la trobada institucional també va estar la directora del Secretariat d’Extensió Universitària, Larissa Timofeeva, qui va rebre de mans de la primera autoritat de Biar un revista de Festes, publicació en la qual es recull l'activitat local al costat d'articles d'investigació sobre la vila.

Així mateix en la seua visita a la UA, la primera autoritat i l'edil de Cultura van tindre l'oportunitat de conéixer a la nova rectora, Amparo Navarro i al seu equip directiu.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

L'article té 7 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).