Des 3, 2022

La marca "Biar Belleza Interior" pren forma amb una nova grafia

El disseny de la marca del municipi es va aprovar en el ple municipal per unanimitat

Nov 22, 2022

El PSPV-PSOE impulsa una recollida de joguets solidària a Biar

Des del PSPV-PSOE es treballa per endolcir estes dates a la població jove en risc d'exclusió social, per això s'ha organitzat juntament amb les Joventuts Socialistes i en benefici de Creu Roja una recollida de joguets a Biar. Es reivindica la importància d'eradicar la desigualtat social i s'anima a tothom a participar en la campanya de recollida de regals.

Nov 11, 2022

[vídeos] Esquerra Unida favorable a la instal·lació de mitjans d'autoconsum energètic al centre històric de Biar

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants dels passats plenaris de setembre i octubre. D’una banda valorem de la moció del Partit Popular contra l'okupació il·legal, tot i que l'Ajuntament no té competències en este aspecte i una moció que contradiu la realitat, quan sols el 0'01 % del parc immobiliari a l'Estat espanyol ha patit algun problema d'estes característiques.

Oct 29, 2022

PP i Compromís modifiquen la moció del PSOE per commemorar el Dia d'homenatge a les Víctimes de la Guerra Civil i la Dictadura en el ple d'octubre

El passat dijous 27 va tindre lloc la sessió ordinària del plenari de l'Ajuntament de Biar corresponent al mes d'octubre, on es va aprovar l'acta de la sessió plenària anterior per donar lloc al segon punt en l'ordre del dia, realatiu al canvi en el Consell de Participació Ciutadana (CPC):

Oct 26, 2022

El PSOE demana que es commemore activament a Biar el Dia de Record i Homenatge a les Víctimes de la Guerra Civil i la Dictadura

En el plenari municipal que s'ha de celebrar demà (en primera convocatòria) el Grup Municipal Socialista a través de la seua portaveu, Asun Gregori, presentarà una moció d'urgència després de la recent aprovació per part de les Corts Generals per tal de commemorar a Biar el pròxim 31 d'Octubre, declarat com a Dia de record i homenatge a totes les víctimes de la Guerra Civil i la Dictadura. 

Oct 8, 2022

Biar serà membre de la Comunitat Energètica Provincial

La Diputació d'Alacant i la Cambra de Comerç alacantina impulsen una Comunitat Energètica Provincial que comptaria amb un total de 17 municipis membres entre els quals es trobaria Biar. Aquest projecte té com a funció "afavorir la sostenibilitat i una reducció notable del cost de l'energia, tant per als ajuntaments com per a les famílies i les pimes". L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, va assistir a la reunió informativa el passat 29 de setembre.

Oct 7, 2022

Biar trau múscul en innovació en els seus sectors productius

NP 07/10/2022. Biar es va posicionar ahir com un referent de la indústria i el turisme rural de la província d'Alacant. Les jornades “L'era del canvi 4.0 de la indústria al turisme” van mostrar el potencial dels sectors econòmics del municipi i en concret, en el cas de la restauració i l'hostaleria, el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va entregar els 15 distintius SICTED de qualitat a les empreses locals. En el seu discurs, Colomer va destacar la necessitat de la cura i la manyaga que posa el turisme de la Comunitat Valenciana a retindre als seus clients. En aquest sentit, ...

Oct 5, 2022

Biar organitza un fòrum empresarial per a fomentar la innovació

NP. 04/10/2022. Biar es postula com a referent industrial a la província. L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, i la vicepresidenta de la Diputació d'Alacant, Ana Serna, inauguraran les jornades “L'era del canvi 4.0 de la indústria al turisme”, que s'han programat a la Casa de Cultura de Biar per a dijous que ve 6 d'octubre i que donaran principi a les 16.00 hores.

Oct 4, 2022

Una moció del Partit Popular contra l'"okupació" il·legal el punt més debatut del ple de setembre

El passat dijous 29 va tindre lloc la sessió ordinària del plenari de l'Ajuntament de Biar corresponent al mes de setembre, on es va aprovar l'acta de la sessió plenària anterior.

Ago 26, 2022

[vídeo] Esquerra Unida pregunta per les activitats programades directament per l’Ajuntament en este estiu que toca al seu final

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants del passat plenari de juliol.

Ago 20, 2022

[vídeo] Esquerra Unida sobre el so de les campanes: Un poble ha de ser per a les seues i els seus habitants

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants del passat plenari de juny.

Ago 12, 2022

Biar posa en marxa el Pla Reactiva 2022 amb ajudes de fins a 3.000 euros

NP. 12/08/2022. L'Ajuntament de Biar ha aprovat la convocatòria d'ajudes a empreses, denominades “Pla Reactiva Biar 2022″, dotades amb un pressupost de 34.044,00 euros. L'objectiu d'aquestes és minimitzar l'impacte econòmic que la COVID-19 està suposant sobre pimes, micropimes, xicotets autònoms i professionals. L'anualitat 2022 està destinada a sufragar les despeses corrents. La convocatòria estarà oberta fins al 4 de setembre i aquest programa compta amb el finançament de la Diputació d'Alacant.