"La pujada de la Mare de Déu", per Josefina Molina Molina

Pujada de la Mare de Déu al seu santuari Pujada de la Mare de Déu al seu santuari Josefina Molina

En este entranyable Biar no ens falta de “quasi” res, i estic referint-me a la presència de la Mare de Déu, la Mare que tanca en sí Totes les Gràcies, allà pel mes de Maig, per mig celebrar les festes, es va baixar la imatge al poble, no ens vam enterar fins que la Mare de Déu va estar al poble.

Les persones que tenim la devoció molt arrelada i molt profunda, hem gaudit de tindre les portes de l’església de par en par i poder vindre a visitar a la Mare durant tot el dia, rarament es veia l’església sense gent, sempre hi havia algú, o bé se'ls veia menejant els llavis resant, o bé amb el Rosari entre les mans, resant-lo devocionalment davant de la imatge.

Per cert, recomane molt vivament el res del Rosari, es una devoció molt estesa i dona grans fruits per a l’esperit. El cas és que el que em va impactar va ser la pujada de la Mare de Déu al seu santuari, baixar la imatge de l’altar quasi com si la llevaren en volandes, vore com enfilava el corredor per a eixir de l’església i arribar a la plaça i ahí ve l’emoció, quina agradabilíssima sorpresa quant veient que a la Mare de Déu, la regiren cap a tots els racons de Biar, emocionantíssim!!!

La gent no podia reprimir l’emoció i es saltava alguna llàgrima, també en el recorregut pel Carrer Major, la gent en els llindars de les portes veient-la passar i en el mocador en la mà, secant-se les llàgrimes, i això que no van vore l’acomiadament de la plaça… Verdaderament un gran detall per part de la Confraria que hi ha que agrair molt, ens van fer vibrar a tota la gent que estàvem  allí. Ara a agrair el temps que hem pogut gaudir de la seua presència física i en el successiu a visitar-la en el seu santuari, ella des d’allà vela per cada filla i fill de Biar, i a esperar al dia 10 de Maig que esperem tornar a vore-la i disfrutant-la perquè conforte els nostres cors.

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital "També ha estat molt qüestionat respecte a la venda de terrenys i edificis parroquials. [...] en compte de dedicar-… https://t.co/xJmbxynZ9E
12hreplyretweetfavorite
BiarDigital El Rei Pàixaro torna a cavalcar pels carrers de #Biar. https://t.co/kSXtfSyQAV
14hreplyretweetfavorite
BiarDigital La mesura afecta als caps de setmana i festius des de fa un temps a esta part. https://t.co/NqyZvLpOSi
15hreplyretweetfavorite
BiarDigital A l'igual que en altres ocasions la majoria de contagis s'han produït fora del centre. https://t.co/QbEwvODcbk
21hreplyretweetfavorite

Enquesta

Sí, estic d'acord - 38%
No, preferiria que de nit no tocaren - 53.5%
Indiferent - 8.5%

Total votes: 129
The voting for this poll has ended on: Novembre 23, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com