"A veces", per Mayte Salguero

| Eduard Garcia Molina | La veu del poema
"A veces", per Mayte Salguero

Des de Biar Digital oferim este espai gràcies al treball de Mayte Salguero: "La veu del poema", un racó per a la poesia de la mà de la nostra veïna on cada dimecres trobareu una nova peça.

A VECES

A veces un te quiero es caminar,

dar pasos al frente arriesgando el alma,

es blandir el miedo y volver a apostar,

es reiniciar y volver a creer en la llama.

 

A veces se es libre amarrado a un sueño,

seguir creyendo en el amor a pesar de pasados,

ser con sencillez sin cuestionar a destiempo,

dando la oportunidad a enamorarnos.

 

A veces hay que desprenderse del dolor,

mirar al sol sin reproches de tormenta,

abrir la puerta a una nueva ilusión,

y dejar que el corazón vaya a donde quiera.

Mayte Salguero

(Este treball que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

L'article té 8 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).