"Toma aire y respira", per Mayte Salguero

| Eduard Garcia Molina | La veu del poema
"Toma aire y respira", per Mayte Salguero

Des de Biar Digital oferim este espai gràcies al treball de Mayte Salguero: "La veu del poema", un lloc per a la poesia de la mà de la nostra veïna on cada dimecres trobareu una nova peça.

Toma aire y respira,

toma nota y vive,

nadie manda en ti ni decide,

y la vida es más vida si respiras,

si te paras o caminas,

si te equivocas o no,

da más rienda a tu razón,

sin importarte lo que digan.

 

Toma aire y respira,

no hay juez que te juzgue,

ni más verbo que te conjugue

que el ser siempre tu misma,

no existe más magia ni varita,

que tu sentimiento,

tu intuición y conocimiento,

y el amor a tu autoestima.

Mayte Salguero

(Este treball que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

L'article té 4 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).