"Cumbres ciegas", per Mayte Salguero

| Eduard Garcia Molina | La veu del poema
"Cumbres ciegas", per Mayte Salguero

Des de Biar Digital oferim este espai gràcies al treball de Mayte Salguero: "La veu del poema", un lloc per a la poesia de la mà de la nostra veïna on cada dimecres trobareu una nova peça.

No llega el alba, si no te he soñado,

ni tienen los dados más de una cara,

la fusta y fogata del mismo barco

navegante dedicado a su playa.

 

No sabe nada tibio, el sol a solas,

ni su pérgola cobija la falta,

solo quiero la carpa de tu sombra,

con el aroma de cuando me extrañas.

 

Cumbres ciegas allí donde las luces

de los azules cielos que nos pintan

las caricias, que tan bien nos seducen.

 

Pálpitos en alas de los silencios,

trapecios de suspiros en volandas

donde acampan los íntimos momentos.

Mayte Salguero

(Este treball que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

L'article té 8 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).