[IES Digital] Les danses dels 4 pobles

| IES Digital | IES Digital
[IES Digital] Les danses dels 4 pobles

El patrimoni cultural és l'herència cultural pròpia del passat d'una comunitat, mantinguda fins l'actualitat i transmesa a les generacions presents.

A l’IES biar donem importància a aquest patrimoni i considerem rellevant que els nostres alumnes també li l’ha donem. Per això des del projecte #S4P, considerem que les danses, com a element cultural comú dels 4 pobles que conformen la nostra comunitat educativa, és un element important a transmetre. Ací tenim una de les danses del Camp de Mirra, apresa pels nostres alumnes de segon de batxillerat per ensenyar-la al tots els alumnes de primer d’ESO a una “macrosessió”. Una experiència realment enriquidora, i com ara comprovarem, valorada molt positivament pels nostres alumnes.

L'article té 50 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).