• Inici
  • IES Digital
  • [IES Digital] El curt "Un dia qualsevol" ha estat guardonat amb l'accèssit Premi del Públic MICE 2020

[IES Digital] El curt "Un dia qualsevol" ha estat guardonat amb l'accèssit Premi del Públic MICE 2020

| IES Digital | IES Digital
[IES Digital] El curt "Un dia qualsevol" ha estat guardonat amb l'accèssit Premi del Públic MICE 2020

EL director de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), Voro Salvador ens acaba de comunicar que l'IES Biar ha estat guardonat amb el premi del públic ACCÈSSIT MICE ACCESSIBLE ESO-BAT amb el treball UN DIA QUALSEVOL, realitzat per l'alumnat de 2n de Batxillerat Adrián Gil, Mar Valdés, Raül Satorres i Julia Albero.

Totes i tots els participants hem rebut la notícia amb un gran somriure que ens anima a seguir endavant en aquests temps que estem vivint.  Prompte rebrem el guardó honorífic. 
 
I el diumenge, des de les 19.00h en DIRECTE INSTAGRAM es faran públics els premis des del compte @festivalmice i ens esmentaran en un lliurament de premis on-line. Vos animem a participar en la gala de lliurament de premis des de casa !!! 
 
Recordem que "Un dia qualsevol" és un videopoema en homenatge Miquel Martí i Pol, un poeta que ha captivat el públic lector per com escriu i per com entèn relació entre la vida i la mort. "Al curt parlem del pas del temps i com els humans afrontem la nostra mort." ens diuen els i les seues protagonistes.
 
Des de l'IES Biar, seguim treballant per fer de l'audiovisual una potent eina educativa i seguir educant a través de paraula i la imatge. 
 
Enhorabona a les i els nostres nostres guardonats!!!

L'article té 52 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).