Resum de la crònica esportiva (Jornada 3)

| Eduard Garcia Molina | Esports
Resum de la crònica esportiva (Jornada 3)
Futbol

Cadet (Jornada 3): El Biarense de cadets cau a casa amb el resultat de 0-3 davant el U.D. Rayo Ibense "A", amb este resultat el Biarense ocupa la onzena plaça en la taula classificatòria.

Resultats i classificació

Infantil (Jornada 3): El Biarense d'infantils de futbol guanya a casa contra el U.D. Rayo Ibense "A"" per 2-1, fet que fa que ocupe l'onzena posició en la taula classificatòria.

Resultats i classificació

Aleví (Jornada 3): El CD Biarense "A" continua la temporada amb derrota per un contundent 0-6 davant l'Idella C.F. "A". Amb este resultat l'equip local ocupa la setena plaça en la classificació.

Resultats i classificació

Benjamí (Jornada 3): Derrota del CD Biarense de futbol en modalitat benjamí per 4-6 davant l'Idella C.F. "A", amb este resultat el Biarense ocupa la desena posició de la taula.

Resultats i classificació

 

Futbol sala
 
Sénior (Jornada 3): El FS Biar "A" perd per 3-6 a casa davant el Busot F.S., amb este resultat ocupa la huitena posició de la taula.
 
 
 
Voleibol
 
Cadet (Jornada 3): Segona derrota de la temporada per a l'equip local per 3-0 davant l'UCAM Goldcar Sant Joan B (25-18/25-13/25-11). El Biarense ocupa la quarta posició de la taula classificatòria.
 
Infantil (Jornada 3): Segona derrota de la temporada del club local per 3-0 davant el Racing Playa San Juan (25-13/25-11/25-8), és per això que el Biarense ocupa la cinquena plaça de la taula.
 

L'article té 22 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).