• Inici
  • Esports
  • Ja es pot votar a la biaruda Lucía Rodríguez com a esportista més popular a nivell provincial

Ja es pot votar a la biaruda Lucía Rodríguez com a esportista més popular a nivell provincial

| Eduard Garcia Molina | Esports
Ja es pot votar a la biaruda Lucía Rodríguez com a esportista més popular a nivell provincial

Lucía després de l'entrevista realitzada per Biar Digital (Gener 2022) | Fotografia: Josefina Molina

El pròxim dilluns 14 de novembre se celebrarà la XXXVIII edició dels Premis esportius a nivell provincial en la Gala de l'Esport Alacantí organitzat per la Diputació d'Alacant.

Val a dir que entre les cinc categories on s'ubiquen les i els esportistes (femenines, masculins, esportistes amb diversitat funcional, promeses i tècnics) s'ubica la jove patinadora biaruda Lucía Rodríguez Martínez (Club de Patinatge 'Vila de Biar'), concretament en promeses i a la què es pot votar a través del següent enllaç.

Es busca guanyar el màxim número de vots per tal que la jove biaruda siga la més popular de la província d'Alacant, l'única condició és que s'ha de posar el DNI i el nom de la persona que estiga votant. Com és normal, i segons les normes de la web sols pot hi haver un vot per persona, així mateix sols es podrà triar a una o un esportista entre les cinc categories.

Lucía Rodríguez Martínez

Entre els èxits de la jove biaruda que s'ubica en la disciplina de patinatge artístic figura haver quedat la quarta d'Europa en modalitat de Sols dansa i en la seua categoria, aleví, així mateix, en el Campionat d'Espanya va ser la subcampiona també en categoria aleví.

Voteu per Lucía

Entrevista a Lucía per a "Fent poble" (Gener 2022)

L'article té 601 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).