• Inici
  • Esports
  • Víctor Guill renova amb el Xaloc Alacant de powerchair

Víctor Guill renova amb el Xaloc Alacant de powerchair

| Pablo Alcaraz del Valle | Esports
Víctor Guill renova amb el Xaloc Alacant de powerchair

Anunci oficial a les xarxes socials del Xaloc Alacant de la renovació de Víctor Guill. Font: Xaloc Alacant

El jove biarut Víctor Guill Vidal tornarà a jugar a les files del Xaloc Alacant en la disciplina de powerchair la temporada 2022/2023. Aquest club és el vigent bicampió d'Espanya de Lliga i Copa així com l'únic club d'aquest esport adaptat a tot el territori valencià. El Xaloc Alacant ha descrit a Víctor com un jugador "amb moltes ganes d'aprendre, sempre amb les ganes intactes, i que va contagiant-les a qui l'envolta".

Una carrera curta i plena d'èxits

Guill va descobrir el powerchair l'any 2017 gràcies a un company de classe i per a ell és "el millor que li  ha passat en la vida". I no és per a menys ja que aquest any, Víctor Guill ha sigut convocat per la Selecció Espanyola d'aquest esport adaptat a banda d'haver conquerit Lliga i Copa amb el Xaloc Alacant.

Podeu llegir l'entrevista a Víctor Guill Vidal (juny del 2022)

L'article té 190 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).